Dec2017-6Dec2017-5Dec2017-4Dec2017-2Dec2017-3Dec2017-1Dec2017-7RestaurantNieuwe keuken -1

 

 

 

 

      raap

 noorzeekrab

     St.-Jakobsvrucht
 kabeljauw

   bloemkool

       everzwijn

    boterijs

   goudbrasem

karnemelk

         koffie

Het restaurant

Recht-door-zee. Ongecompliceerd. Hedendaags. 

Met deze basisingrediënten gaat Het Land aan de Overkant recht naar de essentie van gastronomie: puur genieten. Van (h)eerlijke smaken en producten. En van een culinaire ervaring in een stijlvolle, ontspannen omgeving.
 
De filosofie van het Land aan de Overkant? We doen méér, met minder. En dat merkt u aan alles. Op het bord, aan het interieur. Zelfs aan de wijnkaart, die getuigt van een oprechte passie voor authentieke producten met karakter.
 

Patrick Wijns en Luc Roelandt