Dec2017-6Dec2017-5Dec2017-4Dec2017-2Dec2017-3Dec2017-1Dec2017-7RestaurantNieuwe keuken -1

 

 

 

 

      raap

 noorzeekrab

     St.-Jakobsvrucht
 kabeljauw

   bloemkool

       everzwijn

    boterijs

   goudbrasem

karnemelk

         koffie

Wijn & Bier

Wijn of bier?

Eigenlijk is het wijn én bier.

Bij onze stijl van koken passen ze allebei, hoewel niet altijd samen.

Onze wijnbouwers en bierbrouwers selecteren wij op kleinschaligheid, authenticiteit en metier.

Deze keuze is dikwijls heel persoonlijk maar wel altijd doordacht.

Hiernaast vindt u onze wijnkaart.

Een echte bierkaart is er niet.

Daarvoor verandert het aanbod te dikwijls.

 

De wijnkaart leest als een overzicht van de verschillende druiven
die worden gebruikt in de wijnbouw van het oude continent.


Deze autochtone druiven en de gronden waarop ze worden verbouwd zorgen voor wijnen met authenticiteit en terroir.

Bijna al onze wijnen zijn natuurwijnen.

Natuurwijnen zijn wijnen die worden gemaakt met zo weinig mogelijk smaakbeïnvloedende interventie.

Niet in de wijngaard maar vooral niet in de wijnkelder.
Tal van degustaties hebben ons geleerd dat wijnbouwers die hun wijn zo natuurlijk mogelijk maken vaak iets meer begaan zijn met hun vak en daardoor in staat zijn een wijn te maken met net iets meer nuances, complexiteit en finesse.

En die wijnen willen wij u laten proeven
in Het Land aan de Overkant.