Dec2017-6Dec2017-5Dec2017-4Dec2017-2Dec2017-3Dec2017-1Dec2017-7RestaurantNieuwe keuken -1

 

 

 

 

      koolrabi

 gillardeau n°3

     brandade
 heilbot

   schorseneer

       onglet

    boterijs

   goudbrasem

karnemelk

         koffie

Menu voor groepen

Menu voor groepen
Voor tafels vanaf 10 personen reserveren wij graag onze gastentafel in de keuken of het aparte zaaltje.
U kan bij ons terecht voor groepen tot 50 personen.

U kan kiezen uit volgende formules:
 
Vergadermenu
Als de nadruk ligt op uw vergadering en minder op het bord hebben wij een aangepaste formule:
voorgerecht, hoofdgerecht, koffie.
Hierbij serveren wij eerst een aperitief met één hapje, daarna twee glazen wijn en water.
Het menu wisselt bijna dagelijks en is niet op vooraf gekend.
U kan op voorhand kiezen voor de ganse groep uit vis of vlees in het hoofdgerecht.
 
De prijs voor dit menu all in bedraagt 70.00 euro.
Afhankelijk van uw tijd, honger en budget kan dit menu worden uitgebreid.
Stuur ons een mail en wij maken een voorstel op maat.
 
Dit menu kan worden geserveerd op dinsdagavond, woensdagavond en donderdagavond.
 
Menu met vier gerechten
GILLARDEAU N°3, koolrabi, witte wijn
BRANDADE, zilte groenten, kreeftenboter
HEILBOT, schorseneer, pompelmoes
BOTERIJS, karnemelk, hazelnootkrokant
 
Wij serveren dit menu met huisaperitief, drie hapjes, twee aangepaste wijnen, water, koffie of thee.
De prijs voor dit menu all in bedraagt 97.00 euro.
Dit menu kan worden geserveerd van dinsdag tot en met vrijdagmiddag.
 
Menu met vijf gerechten
GILLARDEAU N°3, koolrabi, witte wijn
BRANDADE, zilte groenten, kreeftenboter
HEILBOT, schorseneer, pompelmoes
ONLET, rode ui, rode biet
BOTERIJS, karnemelk, hazelnootkrokant
 
Wij serveren dit menu met huisaperitief, drie hapjes, drie aangepaste wijen, water, koffie of thee.
De prijs voor dit menu all in bedraagt 114.00 euro.
Dit menu kan worden geserveerd van dinsdag tot en met zaterdagavond.
 
Menu met zes gerechten
GILLARDEAU N°3, koolrabi, witte wijn
BRANDADE, zilte groenten, kreeftenboter
HEILBOT, schorseneer, pompelmoes
ZWEZERIK, crosnes, wortel en tijm
ONGLET, rode ui, rode kool
BOTERIJS, karnemelk, hazelnootkrokant
 
Wij serveren dit menu met huisaperitief, drie hapjes, vier aangepaste wijnen, water, koffie of thee.
De prijs voor dit menu all in bedraagt 129.00 euro.
Dit menu kan worden geserveerd van dinsdag tot en met zaterdagavond.
 
Afhankelijk van het marktaanbod zijn kleine wijzigingen in het menu mogelijk.
 
Als er in de groep mensen zouden zijn die allergisch reageren
op één van de gebruikte ingrediënten,
verwittig ons hiervan dan op voorhand zodat wij het menu kunnen aanpassen.
Als er tijdens het diner toespraken zijn voorzien weten we ook dat graag op voorhand
zodat de keuken dit kan inplannen.
 
 
 
Samenaankoop KULeuven: van dinsdag tot vrijdagmiddag 10% korting bij kontante betaling.