Team 2017WijnNieuwe keuken - 2GerechtEten - 1Team - 3Eten - 3Nieuwe keuken -1Sfeer - wijnTeam - 5Restaurant

 

 

 

 

pompoen

 hazelnoot

     knolselder
 pladijs

   grijze garnaal

       gerookte boter

    appel

   goudbrasem

citroentijm

 

Menu

ROODBAARS

citrus, pompoen en wortel

 

GRIJZE GARNAAL*

knolselder, hazelnoot, gerst

 
PLADIJS
mousseline met gerookte boter, gele biet
 
GERIJPT RUND**
in carpaccio, jus van gebrande spitskol, trompettes de la mort
 
WILDE EEND
saignant gebakken, boerenkool, spinazie, sesam
 
APPEL,
koffie, citroentijm
 
   

Menu        58.00

Voor groepen vanaf 8 personen: apero, menu, twee wijnen, water en koffie: 97.00

 

Menu *     68.00

Voor groepen vanaf 8 personen: apero, menu, drie wijnen, water en koffie: 114.00

 
Menu **    78.00
Voor groepen vanaf 8 personen: apero, menu, vier wijnen, water en koffie: 129.00
 

Dit menu wordt enkel  s'avonds geserveerd.

s'Middags serveren wij het Lunchmenu in twee, drie of vier gangen.

Het menu aan 58.00 euro wordt geserveerd op dinsdagavond, woensdagavond en donderdagavond.

 

Bij elk gerecht kan u kiezen voor een glas wijn waarvan wij vinden dat hij lekker past bij de gerechten.

Wijn per glas wordt geserveerd in 6 of 10 cl.

Klassiek of Gedurfd!

Wijnen per glas aan 5.00 en 8.00 euro

 
   
   

 

Afhankelijk van het marktaanbod veranderen wij soms een gerecht.
 
Tafels vanaf vijf personen vragen wij te kiezen voor het menu.
 
Indien u allergisch zou reageren op één van de gebruikte ingrediënten,
verwittig ons dan tijdig zodat wij het menu kunnen aanpassen.
 
De prijzen zijn dienst en btw inbegrepen.
12% op de maaltijden en 21% op al de dranken.