Dec2017-6Dec2017-5Dec2017-4Dec2017-2Dec2017-3Dec2017-1Dec2017-7RestaurantNieuwe keuken -1

 

 

 

 

      koolrabi

 gillardeau n°3

     brandade
 heilbot

   schorseneer

       onglet

    boterijs

   goudbrasem

karnemelk

         koffie

Menu

GILLARDEAU N°3

koolrabi, witte wijn

 

BRANDADE

zilte groenten, kreeftenboter

 
HEILBOT
schorseneer, pompelmoes
 
 
ZWEZERIK*
crosnes, tijm, wortel
 
ONGLET*
rode ui, rode kool
 
KAAS *
van bij Fried
 
BOTERIJS,
karnemelk, hazelnootkrokant
 
 

PEER

mandarijn, citroentijm

 

 

Menu                     65.00

 

Extra gerecht *      10.00

 
Kaas                      5.00
i.p.v. eerste dessert
 

Dit menu wordt enkel  s'avonds geserveerd.

s'Middags serveren wij het Lunchmenu in twee, drie of vier gangen.

 

Bij elk gerecht kan u kiezen voor een glas wijn waarvan wij vinden dat hij lekker past bij de gerechten.

Wijn per glas wordt geserveerd in 5 of 8 cl.

Klassiek of Gedurfd!

Wijnen per glas aan 5.00 en 7.00 euro

 
   
   

 

Afhankelijk van het marktaanbod veranderen wij soms een gerecht.
 
Tafels vanaf vijf personen vragen wij te kiezen voor het menu.
 
Indien u allergisch zou reageren op één van de gebruikte ingrediënten,
verwittig ons dan tijdig zodat wij het menu kunnen aanpassen.
 
De prijzen zijn dienst en btw inbegrepen.
12% op de maaltijden en 21% op al de dranken.