Dec2017-6Dec2017-5Dec2017-4Dec2017-2Dec2017-3Dec2017-1Dec2017-7RestaurantNieuwe keuken -1

 

 

 

 

      raap

 noorzeekrab

     St.-Jakobsvrucht
 kabeljauw

   bloemkool

       everzwijn

    boterijs

   goudbrasem

karnemelk

         koffie

"Grosse Piece!"

l'incontournable

ons menu geeft een mooi beeld van de stijl waarin we koken.

kleine gerchten die mekaar opvolgen.

verschillende smaken die we willen laten proeven.

 

 
heeft u liever één gerecht kan dat ook
al 15 jaar een klassieker
#signaturedish
voor twee personen met wat geduld
 
 

GOUDBRASEM

gebakken in een korst van grof zeezout.

klein gesneden groenten,

kruidenolie

40.00 p.p.
   
   

vooraf

 

 
 
in afwachting
twee kleine gerechten uit het menu
 
 
26.00
 

 

 

 

tot slot

 

Dessert/Kaas 
aan tafel voorgesteld
 
10.00 / 15.00
 

Tafels vanaf vijf personen vragen wij te kiezen voor het menu.